2011

 Styrelsen för Jonathan x5s1IBlraBp1QXASBaTm.jpgLavin Minnesfond har den 14 augusti tilldelat Skaftö GK`s Pro och inspirerande tränare Mikael Kinhult på Skaftö GK ett stipendium på 10.000 kr. Motiveringen är som följer:

– Mikaels förmåga att balansera entreprenörskap och samtidigt engagera ideella är magnifikt. Hans ide’ med att göra nytta för den lilla orten genom bra idrottsverksamhet är stort. Han är energisk, nytänkande, orädd för att ta nya stigar. Han vill alltid lära nytt, lyssnar och ställer frågor.


Ulf Ledmyr tilldelas ett stipendium om 10 000 kr!

Unknown-1Ulf får utmärkelsen för sitt mångåriga arbete för juniorgolfen som ledare, som tävlingsansvarig i distriktet och sedan två år tillbaka ansvarig för Grönt Ljus inom GGF. Ulf har förmågan att fånga sina åhörare på ett förträffligt sätt.

Ulfs härliga utvecklingsmetafor ”Förändring börjar i magen, individen måste äga och leva sin utveckling”, är ett lysande exempel på hans stora kompetens inom ledarskap och organisationsutveckling.

Med sitt engagemang och sin kunskap från såväl näringsliv och idrottsliv på högsta internationella nivå är Ulf en förebild och inspirationskälla för idrottslig och mänsklig utveckling. Det är med stor glädje vi kan dela ut detta stipendium.

När detta år är slut beräknar vi att Jonathan Lavins Minnesfond skall ha delat ut närmare 100 000kr på dessa 3 år till unga juniorer och tränare.


Robin Jonsson, Göteborgs Golf Klubb, tilldelas ett stipendium om 5000 kr.

1470158_10201458697363996_1513901110_nRobin har under många år tränat hårt och kämpat för att utvecklas som golfspelare och under 2011 har Robin verkligen börjat konkurrera i toppen av Sveriges juniorelit.

På de två svenska individuella mästerskapen JSM Match resp. JSM Slag placerade sig Robin topp tre. Han har också genom sina prestationer fått representera Sverige i internationella tävlingar.

Jonathan Lavins Minnesfond vill uppmärksamma Robins hårda arbete och samtidigt uppmuntra honom att fortsätta sin satsning för att nå sina högt satta mål.

Vi önskar Robin lycka till på hans väg mot världseliten.


Fredrik Ivarsson och Gustaf Eckerström, också Göteborgs Golf Klubb, får 7500kr var i stipendium för sitt mångåriga och framgångrika arbete med att utveckla våra juniorer.

Från en tidigare blygsam placering bland Sveriges golfklubbar rankas GGK idag som en av de bästa juniorklubbarna i landet. Arbetet har bedrivits långsiktigt och med individens personliga utveckling i centrum. Långsiktig utveckling har alltid prioriterats framför kortsiktiga vinster och alltid med juniorens bästa för ögonen.

Med en fortsatt satsning på en positiv träningsmiljö skapar vi inte bara duktiga spelare utan säkerställer också klubbens långsiktiga försörjning av bra ledare.