2012

Ett stipendium på 10 000 kr tilldelades Eric Öster på vårmötet den 26 mars 2013. Eric har varit drivande för att göra viktiga förändringar bl.a. i klubbens juniorträning.eric-o-jpg Dessa förändringar har gjort träningen och golfen populärare än någonsin på klubben. Eric insåg t.ex. att golf spelas och lärs på banan, inte på en driving-range. Han har därför spenderat otaliga fredags- och söndagskvällar med att ta alla juniorer ut i träning på banan. Generellt tappar golfen juniormedlemmar och det är ändå de som bygger framtiden för sporten. Vi är glada att Eric tillsammans med sina assistenter ser till att vår klubb utvecklas mot strömmen. Aldrig tidigare har klubben haft så många juniorer i träning.


Jonathan Lavins Minnesfond delade i torsdags kväll ut ett stipendium på 10 000 kr till Mikael Jäder för hans mångåriga Skärmavbild 2014-08-25 kl. 16.15.45och mycket engagerade sätt att stimulera unga juniorer till att lära sig att älska golf. Mikael brinner för golfen och har med sitt mjuka pedagogiska sätt fått många juniorer att känna sig lyckosamma i sin nya sport. Han leder dem på ett mycket engagerat sätt in i golfens värld samtidigt som han också följer och stöder dem i deras fortsatta utveckling.


Jonathan Lavins Minnesfond har delat ut ett stipendiumSkärmavbild 2014-08-25 kl. 16.14.49 på 10 000 kronor till Jonas Widegren, eldsjäl för juniorer på Stockholms golfklubb. Jonas får utmärkelsen för ett mångårigt och starkt engagerat arbete som ledare och tävlingsansvarig inom juniorgolfen i Sverige.